Gadget: Blackberry Bold

Tuesday, December 07, 2010 Xarruc 2 Comments





              Semalam bila aku online FB (Facebook), dari feeling cool (actually boring baca post org yang sama jer feel) tetiba mata aku bulat! Why? Because some of my friends posts was via Blackberry (mak aih, kayo kawan2 den tukar Blackberry). Tukar tu tak kisah, biasa la manusia ada keinginan yang macam2, but yang aku tak puas hati bkn sorg, 2-3 org tukar Blackberry in this month (What????).

               Tergugat daya ketahanan aku. Why? Not that I WANT Blackberry, tapi sebab dah 2 tahun kot aku xde laptop, huhuhuu... (sob...sob....). LCD laptop aku rosak, so yes, as U all know nak tukar lcd laptop mahal baik beli baru. Just that, PTPTN is around the corner, what can I say, right word is CONFUSE - keinginan yang ditahan lama VS. kewajiban dari hutang bertimbun... Haish... 

             One more thing, which should I consider, laptop or desktop? Mana satu ek. Desktop puas hati. Aku suka main photoshop, tapi kalo pki desktop ssh nak gerak sana-sini.  Pakai laptop, takut rosak lagi, dah la aku ni lasak. Tolong2~~~! Need some advice.... (Think Xarruc, think....)


:: Credit :: Copyright of photo/photos is not mine, but belongs to respective owner/owners ::
:: source :: Google ::

You Might Also Like

2 comments:

haha ada satu application yg boleh kita buat VIA ape kita nak untuk status kita...
contoh : guna PC jek...tp status blh letak via : iPhone4 via : Samsung Galaxy S hehe tue semua blh buat...mungkin2 dieorg buat nie haha =D

Xarruc said...

huh?ye ker awak bleh wat gitu... hmmm, nk wat gak la, nk cr application tu!hahaha (kehendak melampau, hee)